SuperHaber olay yerinde! İşte Yunanistan sınırındaki son durum...

Türkiye-Yunanistan sınırındaki Pazarkule Sınır Kapısı Avrupa'ya geçmek isteyen göçmenlerin akınına uğruyor. Yunan asker ve polisi ise sınırı geçmek isteyen ailelere çok sert müdahalelerde bulunuyor. SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel de sınır bölgesine giderek yaşananları yerinde gözlemledi...

Yunanistan polis ve askerlerini çok sert müdahalelerde bulunması üzerine özellikle çocuklu aileler sınır hattına yakın bölgelerde bekleyişlerini sürdürüyor.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in konuştuğu Afganistan uyruklu göçmenler ise mutlaka sınırı geçeceklerini dile getirdi.

Afgan aile, kendileri hakkında Taliban'ın ölüm emri verdiğini, bu nedenle ülkelerine dönmelerinin imkansız olduğunu belirtti.

 

Çocuklarının olması nedeniyle biraz geride beklediklerini belirten aile üyeleri, Yunanistan güvenlik güçlerinin sert müdahalelerine rağmen sınırı mutlaka geçeceklerini belirtti.

SuperHaber olay yerinde! İşte Yunanistan sınırındaki son durum... ile ilgili etiketler Yunanistan göçmen mevlüt yüksel sınır
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.