SüperHaber o bilgiye ulaştı! Özel eğitimli terörist kadın AVM’ye bomba koyacaktı!

Konya’da yakalanan PKK/KCK’lı terörist “Xweza Lilaw” kod adlı Gülda Bebek’in bir AVM’ye eylem planladığı ortaya çıktı. Eylem sonrası yurt dışına kaçmak isteyen Bebek’in Bilecik’te öğretmenlik yapan Z.adlı bir arkadaşını Konya’ya çağırarak, ”Ben örgütten ayrıldım. Yurt dışına kaçak yollardan nasıl gidebilirim sen bilirsin.Bana anlat.” dediği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel


MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Deprem felaketi sonrası,Konya’da bomba yapımında kullanılan malzemelerle birlikte yakalanan PKK/KCK’lı terörist kadın Gülda Bebek tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. “Xweza Lilaw” kod adlı Gülda Bebek’in yakalandığı hücre evinde ABD yapımı bir adet tabanca ele geçirilmişti.

 SÜPERHABER O BİLGİYE ULAŞTI!

Bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın İran yapılanmasında sözde özel kuvvetlerde olduğu öğrenilen Gülda Bebek’in yapılan sorgusunda özel şehir içi çatışma ile bomba eğitimi aldığı da ortaya çıkmıştı. Polis sorgusunun ardından çıkarıldığı savcıya, ”etkin pişmanlıktan faydalanmak” istediğini söyleyen Bebek ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.İlk ifadesinde eylemi yapacağı yeri, örgütten talimat gelmediği için bilmediğini söyleyen terörist kadının bomba koyacağı yerin belli olduğu ifade edildi.

BOMBA UZMANI TERÖRİST BİR AVM’Yİ HEDEF SEÇMİŞ!

SüperHaber’in elde ettiği bu bilgilere göre emniyet güçlerinin yaptığı araştırmada Gülda Bebek’in yakalandığı Konya’da bulunan bir AVM’ye eylem planladığı ortaya çıktı.Yine aynı araştırmada Bebek’in bombalı eylem sonrası hazırlık yaptığı belirlendi. Kadın teröristin yakalanmamak için polisle yaşanacak bir çatışma ihtimaline karşılık şarjörü 16/19 mermi alan özel bir tabancayı da hücre evine getirdiği kaydedildi.

YURT DIŞINA KAÇMAK İÇİN ARKADAŞINI ÇAĞIRDI

PKK’lı kadın teröristin Konya’yı kana bulayacak sansasyonel eylem sonrası nasıl hareket edeceği bilgisine ulaşıldı.Bebek’in bu amaçla Bilecik’te öğretmenlik yapan Z.adlı arkadaşın yakalanmadan 3 gün önce Konya’ya çağırdığı da tespit edildi. Bebek’in Bilecik’te öğretmenlik yapan bir arkadaşını Ocak ayında instagramdan mesaj yazarak Konya’ya gelmesini istediği öğrenildi.

DEPREM ACISI YAŞAYAN ÜLKEYE TERÖR ŞOKU YARATMAK İSTENDİ!

Terörist Bebek ile yapılan diğer araştırmalarda ise bir başka korkunç gerçeğin ortaya çıktığı vurgulandı.Bu bilgiye göre PKK’nın Kahramanmaraş merkezli iki deprem sonrası büyük acılar yaşayan ve yasa boğulan Türkiye’de kanlı terör eylemiyle büyük şok ile panik yaratılmak istediğinin de anlaşıldığı söylendi.

TUTUKLU ÖĞRETMEN SAVCIYA İFADE VERDİ!

Öteyandan terörist Gülda Bebek’in Konya’ya çağırdığı ve görüştüğü Bilecik’te öğretmenlik yapan Z.’nin olaydan sonra yakalanarak tutuklandığı bilgisi elde edildi. Elde edilen bilgilere göre cep telefonun da bölücü örgütün bayrağı çıkan ve Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’na getirilen öğretmen Z.‘bin ifadesi alındı.

Z.ifadesinde sosyolojide öğrenci olan Gülda Bebek ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde tanıştığını, kendisinin Fen ve Edebiyat'ta okuduğunu, ilk iki yıl arkadaşlık yaptığını söylediği öğrenildi. Z.‘nin ifadesinin devamında, ”Beni çağırdığında okullar tatildi.Konya’daki evde 3 gün kaldım. Gülda Bebek, beni çağırırken bir şey söylemedi. Evde kendinin örgütten ayrıldığını söyledi. Yine bana (Yurt dışına kaçak yollardan nasıl gidebilirim sen bilirsin.Bana anlat.) dedi.

Çünkü ben de o sıra yurt dışında eğitim görmek için araştırmalarım vardı.Bende kendisine (kaçak yolla diğer insanlar nasıl giderse sende öyle gidersin.) dedim. Ben evde bomba görmedim.” şeklinde konuştu. Öğretmen Z’nin ardından Gülda Bebek’in halen aranan erkek arkadaşı M.B.O’nun bayan arkadaşı R.’nin de ifadesi alındı.Her iki tutuklu, ifadelerinin ardından ”Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SüperHaber o bilgiye ulaştı! Özel eğitimli terörist kadın AVM’ye bomba koyacaktı! ile ilgili etiketler PKK
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.