SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel İBB'den bildirdi: 2019'daki tuzlar şimdi kullanılıyor!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünden İstanbul'daki karla mücadele ile ilgili dikkat çeken bir detayı paylaştı. Vatandaşlar 'İBB sınıfta kaldı' tepkileri verirken SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, "2019'daki tuzlar şimdi kullanılıyor. Tuzlar iyi korunmadığı için buz haline gelmiş. Yollara dökülen tuz buzlaşmış tuz." dedi.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünden karla mücadeledeki son durumu aktardı. 

"YOLLARA DÖKÜLEN TUZ, BUZLAŞMIŞ TUZ"

"2019 yılındaki tuzlar kullanılıyor. Tuzlar iyi korunmadığı için buz haline gelmiş." diyen Yüksel, "İstanbul'un bu şekilde olmasının sebeplerinden biri yetersiz çalışan olması.İstanbul Büyükşehir Belediyesi tuzlama yapsa bile İstanbul şu anda 2019 yılının tuzunu kullanıyor. Bu tuzlar da maalesef iyi korunmadığı için buz haline gelmiş. Yani aslında yollarda dökülen tuz, buzlaşmış tuz. Ve bu tuzun hiçbir faydası yok." açıklamasını yaptı. 

"AK PARTİ DÖNEMİNDEN BERİ  TUZ İHALESİ YAPILMAMIŞ"

"10 Ocak 2022 tarihinde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir ihale iptal etti." diyerek dikkat çeken bir noktaya değinen Yüksel, "İBB, tuz alımı ile ilgili bir ihaleyi iptal ediyor. İstanbul 2019'un buzlaşmış tuzunu kullanıyor. AK Parti döneminden beri bir tuz ihalesi yapılmamış. Ve bu buzlaşmış tuzları da şuan dağıtacak eleman bile yok." ifadelerini kullanıyor. 

 

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel İBB'den bildirdi: 2019'daki tuzlar şimdi kullanılıyor! ile ilgili etiketler kar İstanbul tuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.