Süper Loto sonuçları 18 Ağustos... Süper Loto Sonuç sorgulama ekranı

En çok kazandıran Milli Piyango oyunlarından biri olan Süper Loto'da, kazandıran numaralar herkes yakın takipçileri tarafından merak ediliyor. İşte, Süper Loto sonuçlar 18 Ağustos 2022 Perşembe...

Süper Loto çekilişinde heyecan dorukta. Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada 3 gün gerçekleştirilen Süper Loto'nun 18 Ağustos 2022 Perşembe günkü çekiliş sonucunda şanslı numaralar merak konusu oldu. İşte Süper Loto sonuçları 18 Ağustos 2022 Perşembe...

SÜPER LOTO SONUÇLARI 18 AĞUSTOS 2022 PERŞEMBE

Süper Loto 18 Ağustos 2022 Perşembe çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı.

Süper Loto çekilişi perşembe günü saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

Haftanın ikinci çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ.

Süper Loto sonuçları 18 Ağustos... Süper Loto Sonuç sorgulama ekranı ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.