Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? 7 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları sorgula

Süper Loto çekiliş sonuçları 7 Temmuz akşam saatlerinde şans oyunu severlerin gündeminde yer alıyor. Çekilişin sonuçları, kısa süre içerisinde netleşiyor. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte 7 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama linki...

Süper Loto çekilişi her hafta tamamlanıyor. Çekilişin başlangıç saati 21.30'dur. Haberimizde çekiliş sonuçlarını sorgulama linkini bulabilirsiniz. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte 7 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama linki..

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Kazandıran numaralar; 2-7-19-37-49-53 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 51 milyon TL devretti.

SÜPER LOTO KURALLARI

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmeye dayalı bir oyun olarak bilinmektedir. Süper Loto'da her seçilen 6 sayı, bir kolon oluşturmaktadır. Tek kolon ücreti ise 3 TL olmaktadır.

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? 7 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları sorgula ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.