Süper Loto Çekiliş Sonuçları... 23 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Süper Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü Süper Loto çekilişi gerçekleştiriliyor. Haftanın ilk Süper Loto çekilişi bu akşam yapılacak. Peki 23 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Süper Loto çekilişi için geri sayılıyor. 23 Ağustos Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 92.637.396 TL oldu. Çekiliş saati ise araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki 23 Ağustos Süper Loto çekilişi ne zaman, sonuçlar saat kaçta belli olacak?

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

23 Ağustos Süper Loto çekilişi saat 21.30'da başlayacak. Çekiliş millipiyangoonline.com ve millipiyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarılacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Süper Loto Çekiliş Sonuçları... 23 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.