Süper Lig'in en pahalı ilk 5 oyuncusu tek büyükte!

Bu sene transfer sezonunda büyük bombalar patlayan Süper Lig'e yıldız yağmaya devam ediyor. Bu transferler sonrası ligin en pahalı ilk 5'i sadece tek takımda bulunuyor

Süper Lig'de yapılan büyük transferler bütün takımlar kadrolarını en iyi şekilde güçlendirdi. En son yapılan transferler sonrası taraftarların en çok merak ettiği ligin en pahalı oyuncu listesi yeniden şekillendi.

Galatasaray'ın inen uçakları, Beşiktaş'ın "cometoBeşiktaş"lı transferleri, Fenerbahçe'nin art arda patlayan bombalarından sonra Süper Lig'de adeta yıldız yağmuru yaşandı. Bu transferler sonrası bütün listeler alt üst oldu. Taraftarın en çok merak ettiği ise ligin en pahalı futbolcularının kim olduğu.

TransferMarkt verilerine göre Süper Lig'in en pahalı ilk 5 oyuncusunun Beşiktaş'ta olduğu belirlendi. Flaş transferlerin takımı olan Kartal'ın yıldızları ligin ilk beşine oturdu.

İşte o liste;

Ekran_Resmi_2017-08-11_15.08.47

Süper Lig'in en pahalı ilk 5 oyuncusu tek büyükte! ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe en pahalı futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.