Süper Lig'de sezonun adı 'Emre Gönlüşen' mi olacak?

Spor yazarı İbrahim Seten, 42 yaşında kanser nedeniyle vefat eden spor spikeri Emre Gönlüşen'in ölümünün ardından sosyal medya hesabından "Haydi TFF, 2020-21 sezonunu 'Emre Gönlüşen Sezonu' ilan et" mesajı paylaşmıştı. Bu mesaja TFF Başkanı Nihat Özdemir'den yanıt geldi. Seten, Özdemir'in cevabını yine Twitter'dan duyurdu.

Uzun süredir kansere karşı mücadele veren spor spikeri Emre Gönlüşen bugün vefat etti.

Spor medyasının sevilen isimlerinden Gönlüşen'in vefatının ardından tüm kulüplerden başsağılığı mesajları gelirken İbrahim Seten'den TFF'ye dikkat çeken bir çağrı geldi.

Seten sosyal medya hesabından "Haydi TFF, 2020-21 sezonunu "Emre Gönlüşen Sezonu" ilan et" çağrısı yaptı. 

Bu çağrıya ise cevap gecikmedi. Seten, bu mesajı üzerine Nihat Özdemir'in kendisini arayarak "Emre Gönlüşen Sezonu"na sıcak baktığını belirtti. 

Seten, Özdemir'in aramasının ardından aralarında geçen diyalogla ilgili olarak, “Bu sezonu Emre Gönlüşen Sezonu yapmayı düşünür müsünüz? diye mesaj attım.. Nihat Özdemir aradı..
'Başımız sağolsun.. İlk yönetim kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getireceğim.. Ben sıcak bakıyorum” dedi.." mesajını paylaştı. 

Süper Lig'de sezonun adı 'Emre Gönlüşen' mi olacak?

Eylül'de başlayacak yeni futbol sezonunun adının "Emre Gönlüşen" olup olmayacağı Özdemir'in işaret ettiği ilk yönetim kurulu toplantısında belli olacak... 

 Bu arada Adanaspor'u tuttu bilinen Emre Gönlüşen için Adana Haber Merkezi adlı site de "Bu sezonun adı medyaya saygı için "Emre Gönlüşen Sezonu" olsun çağrısında bulundu.

Süper Lig'de sezonun adı 'Emre Gönlüşen' mi olacak? - Resim : 2

Süper Lig'de sezonun adı 'Emre Gönlüşen' mi olacak? ile ilgili etiketler Emre Gönlüşen TFF futbol Nihat Özdemir İbrahim Seten Emre Gönlüşen Sezonu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.