Süper Lig'de Galatasaray'la karşılaşacak Sivasspor hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35. hafta maçında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak DG Sivasspor, yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Cimbom, Spor Toto Süper Lig'de 1 Mayıs Pazar günü mücadele edeceği Sivasspor ile 32. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılıların 19-6 galibiyet üstünlüğü var.

Sivasspor, Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile İstanbul'da karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Isınma ve açma germe hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Yiğidolar son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Sivasspor idmanın ardından İstanbul'a giderek kampa girecek.

32. RANDEVU

Galatasaray ile Sivasspor, 1 Mayıs Pazar günü oynayacakları maçla birlikte ligde 32. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 31 müsabakada sarı-kırmızılılar, 19 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, kırmızı-beyazlılar da 6 defa rakibini mağlup etti. 6 mücadele ise berabere sona erdi. Galatasaray'ın 66 golüne, Sivasspor 40 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Sivasspor 1-0 kazanmıştı.

Süper Lig'de Galatasaray'la karşılaşacak Sivasspor hazırlıklarını tamamladı ile ilgili etiketler Sivasspor Galatasaray Süper Lig Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.