Süper Lig'de ayrılıklar sürüyor... Serkan Reçber, Kasımpaşa'ya veda etti

Türkiye liglerinde henüz 1. haftalar geride kalırken, ayrılıklar da yaşanmaya başladı. Bursaspor ve Kayserispor'da teknik direktörlerin görevine son verilirken, teknik direktörü ile yollarını ayıran kulüplerden bir diğeri Kasımpaşa'da CEO olarak göre yapan Serkan Reçber de görevinden ayrıldı.

Süper Lig'in ilk haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Şenol Can görevden alınmıştı.

Geçtiğimiz sezonu 5 farklı tenik adam ile geçiren İstanbul ekibi, Şenol Can'ın yerine Teknik Direktör Cihat Arslan ile anlaşma sağlandığını açıklamıştı.

Henüz ilk hafta bitmeden yaşananlar sonrası bir ayrılık haberi daha geldi. Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber görevinden ayrıldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Reçber, "Yönetim kurulumuzla yaşadığım görüş ayrılığı sebebiyle ayrılma kararı aldım. Başta Başkanımız Turgay Ciner olmak üzere yönetim kuruluna ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni sezonda başarılar dilerim" sözleriyle ayrılığı duyurdu.

BEŞİKTAŞ'TA DA ÇALIŞMIŞTI

Fikret Orman döneminde Beşiktaş'ta Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörlüğü görevine getirilen Serkan Reçber, kısa süre sonra görevinden ayrılmıştı.

1. HAFTADA 3 TEKNİK DİREKTÖR İLE YOLAR AYRILDI

Türkiye liglerinde henüz 1. hafta geride kalırken, Bursaspor'da Teknik Direktör Mustafa Er ve Kayserispor'da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile yollar ayrılmıştı.

Kayserispor, Hikmet Karaman ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig'de ayrılıklar sürüyor... Serkan Reçber, Kasımpaşa'ya veda etti ile ilgili etiketler Kasımpaşa Süper Lig serkan reçber Şenol Can
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.