Süper Lig Yayın Gelirinde Zirve Galatasaray'ın! Hangi Takım Ne Kadar Yayın Geliri Elde Etti?

Süper Lig yayın gelirlerinde zirve Galatasaray'ın oldu. Düşme potasıyla arasında 3 puan fark olan sarı kırmızılılar yayın gelirlerinde lider Trabzonspor'u geride bıraktı.

Galatasaray yayın gelirleri klasmanında zirveyi bırakmadı. Spor Toto Süper Lig'de 13. sırada bulunan ve kötü günler geçiren sarı kırmızılı takım yayın gelirinde ise 167,8 milyon lira zirvede yer aldı. Peki Hangi takım ne kadar yayın geliri elde etti? İşte detaylar...

Tek yenilgisi bulunan ve 24 maçın 17'sini kazanarak liderlik koltuğunda oturan aynı zamanda Galatasaray'a 29 puan fark atan Trabzonspor'un kazancı ise 129,5 milyon lira.

PASTANIN BÜYÜK DİLİMLERİ İSTANBUL'UN 3 BÜYÜĞÜNE GİDİYOR

Bu sezon şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Beşiktaş ve Fenerbahçe de lider Trabzonspor'dan fazla geliri kasasına koymuş durumda.

Liderin 20 puan gerisinde kalan ve 6.sırada yer alan Fenerbahçe, 164,3 milyon liralık gelirle klasmanda ikinci sırada bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekiple aynı puana sahip ve averajla 7. sırada kendisine yer bulabilen Beşiktaş ise 151,8 milyon liralık kazanca ulaşmış durumda.

Süper Lig Yayın Gelirinde Zirve Galatasaray'ın! Hangi Takım Ne Kadar Yayın Geliri Elde Etti?

 

 

Süper Lig Yayın Gelirinde Zirve Galatasaray'ın! Hangi Takım Ne Kadar Yayın Geliri Elde Etti? ile ilgili etiketler Süper Lig yayın geliri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.