Süper Lig'de üstü üste 3. galibiyetini alan Fatih Karagümrük, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne gitmenin peşinde

Süper Lig’in 36. haftasında Fatih Karagümrük, evinde küme düşmeyi garantileyen Göztepe’yi ağırladı. İstanbul ekibi karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazandı. Bu sonucun ardından Süper Lig'de üst üste 3. galibiyetini alan Karagümrük, 56 puan ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi. Ligden düşen Göztepe ise 28 puanla 19. sırada son iki haftaya girdi. Öte yandan, Trabzonspor’un Türkiye Kupası’nı kazanması halinde 5. sıradaki takım da UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılma hakkı kazanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta maçında Fatih Karagümrük, evinde Göztepe'yi ağırladı. Mücadeleyi İstanbul ekibi 3-1'lik skorla kazandı. Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri 31'de Borini, 51'de Emre Mor ve 64. dakikada Burak Bekaroğlu kaydetti. Göztepe'nin tek golünü ise 47. dakikada Makana Baku kaydetti.

ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET

Üst üste 3. galibiyetini alan ve 5 maçtır yenilmeyen Karagümrük 5. sıra için iddiasını sürdürdü. Trabzonspor’un Türkiye Kupası’nı kazanması halinde 5. sıradaki takım da UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılma hakkı kazanacak. Ligin 37. haftasında Karagümrük, Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Göztepe ise sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek.

Süper Lig'de üstü üste 3. galibiyetini alan Fatih Karagümrük, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne gitmenin peşinde ile ilgili etiketler Süper Lig Göztepe fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.