Ertelenen maçların oynanacağı tarih belli oldu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hatayspor ve Gaziantep FK'nin ligden çekilmeyi istemesi halinde, iki kulübün hakları baki kalma kaydıyla lige 17 takımla devam edeceklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, meydana gelen deprem felaketinin ardından bir toplantı düzenledi. Türkiye Futbol Federasyonu, deprem faciasının ardından Süper Lig ile ilgili alınan kararı açıkladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Daha önce ertelediğimiz maçları, bugün itibariyle 3-4 Mart tarihleri arasında oynatma kararı aldık" dedi.

HATAYSPOR VE GAZİANTEP FK'NIN DURUMU

Hatayspor'un ligden çekilmek için bugün TFF'ye başvurduğunu belirten Mehmet Büyükekşi, "Hatayspor Kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmek planlarımız arasında" açıklamasını yaptı.

GELECEK SEZON 20 TAKIM OLACAK

Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi halinde Süper Lig'in önümüzdeki sezon 20 takımla oynanabileceğini belirten TFF Başkanı, "Önümüzdeki yıl 18 takımla devam edecekti. Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi halinde, önümüzdeki yıl 20 takımla Süper Lig devam edecek. Şu anda 19 takım var. Normalde 4 takım düşecekti. 3 takım gelecekti ve önümüzdeki yıl 18 takımla devam edecektik. 2 takımımızın çekilmesi halinde 2 takım düşecek. Aşağıdan 3 takım geleceği için, önümüzdeki yıl 20 takımla Süper Lig devam edecek" açıklamasını yaptı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Christian Atsu'nun son durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Christian Atsu ile ilgili Hatayspor başkanımız ile görüştük. Siyahi bir kişinin enkaz altından kurtulduğunu ancak Christian Atsu mu değil mi bilmediğini söyledi. Tam bir netlik yok. İnşallah çıkarılan kişiler arasındadır."

Ertelenen maçların oynanacağı tarih belli oldu ile ilgili etiketler Süper Lig deprem Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.