Süper Lig kulüpleri Mehmet Büyükekşi'nin istifası için harekete geçti: Noter huzurunda imza verilecek!

Süper Lig'de özellikle son dönemde yaşanan krizler dinmek bilmiyor. Olaylar sonrası kulüpler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) istifası için harekete geçti. TFF'nin seçimli genel kurula gitmesini talep eden kulüpler, noter huzurunda imza toplayacak.

Süper Lig'de yer alan 16'dan fazla kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevden ayrılması için noter huzurunda imza vermek için kolları sıvadı.

Süper Lig kulüpleri Mehmet Büyükekşi'nin istifası için harekete geçti: Noter huzurunda imza verilecek!

BÜYÜKEKŞİ'YE NOTER HUZURUNDA İSTİFA İMZASI

Kulüplerin ve kulüp temsilcisi olmayan diğer temsilcilerin, 8 Nisan Pazartesi günü Maslak'ta bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Genel Merkezi'ne noter getireceği ve gerekli imzaların verileceği öğrenildi.

Süper Lig kulüpleri Mehmet Büyükekşi'nin istifası için harekete geçti: Noter huzurunda imza verilecek! - Resim : 2

10 KULÜP BÜYÜKEKŞİ'YE İSTİFA ÇAĞRISI YAPTI

Öte yandan sadece Süper Lig kulüpleri değil, 1. Lig kulüpleri de ciddi şekilde Mhemet Büyükekşi'nin istifasını istiyor. Süper Lig'de 16'dan fazla kulüp Büyükekşi ile yola devam etmek istemezken, 1. Lig'de de en az 10 kulübün Büyükekşi'ye istifa çağrısı yaptığı öğrenildi.

Süper Lig kulüpleri Mehmet Büyükekşi'nin istifası için harekete geçti: Noter huzurunda imza verilecek! ile ilgili etiketler TFF Süper Lig Trendyol Süper Lig Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.