Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fabricio Baiano ayrılığını resmen duyurdu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Fabricio Baiano ile yolların ayrıldığı bildirildi. Fenerbahçe maçının 34. saniyesinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan ve bir daha cezasından dolayı forma giyme şansı bulamayan Fabricio Baiano, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Çaykur Rizespor'a veda etmişti.

Çaykur Rizespor'da Baiano ile yollar ayrıldı. Yeşil-mavili ekipten yapılan yazılı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Fabricio Santos de Jesus 'Baiano' ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma sağlanarak sonlandırılmıştır. Baiano'ya kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Brezilyalı orta saha oyuncusu, bu sezon yeşil-mavili ekipte 28 maçta görev alırken 4 kırmızı, 8 sarı kart görerek agresif görüntüsü ile dikkat çekti. Deneyimli oyuncu, 2 yıl görev yaptığı ekipte 56 kez forma giydi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fabricio Baiano ayrılığını resmen duyurdu ile ilgili etiketler Süper Lig Çaykur Rizespor Fabricio Baiano
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.