Süper Lig ekibinde yeni transferle ile yollar ayrıldı!

Konyaspor'un 10 gün önce transfer ettiği Morgan Schneiderlin takımdan ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada Morgan Schneiderlin'in ailevi sebepler nedeniyle takımdan ayrıldığı bildirildi.

Konyaspor'un ağustos ayı başında renklerine bağladığı Morgan Schneiderlin sürpriz bir şekilde takımdan ayrıldı. Yeşil-Beyazlılar'ın 2 yıllık sözleşme imzaladığı Morgan Schneiderlin ile vedalaşıldı.

Süper Lig ekibinde yeni transferle ile yollar ayrıldı!

KONYASPOR BU SÖZLERLE DUYURDU:

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada 33 yaşındaki ön liberonun ailevi sebeplerden dolayı ayrılık talebinde bulunduğu aktarıldı. Konyaspor'un paylaşımında, "Geçtiğimiz günlerde transferini duyurduğumuz profesyonel futbolcu Morgan Schneiderlin, ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak istediğini yönetimimize iletmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucu Morgan Schneiderlin’in bu isteğine olumlu yaklaşmış ve sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Konyaspor, Morgan Schneiderlin'i Nice'ten bonservissiz transfer etmişti.

Süper Lig ekibinde yeni transferle ile yollar ayrıldı! ile ilgili etiketler Konyaspor Transfer Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.