Süper Lig ekibi Sivasspor, orta saha oyuncusu Fayçal Fajr’a yeni bir sözleşme önerecek

Kupa finalinde Kayserispor'la karşılaşan Sivasspor, rakibini 3-2 mağlup ederek mutlu sona ulaşmıştı. Mücadelenin 90 dakikası 1-1 eşitlikle sona ererken, rakibine uzatma anlarında Gradel ve Konate'nin golleriyle 3-2'lik üstünlük kuran Yiğidolar, kulüp tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştü. Rıza Çalımbay'ın takımı gelecek sezon için planlarına şimdiden başladı. Sivasspor, orta saha oyuncusu Fayçal Fajr ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Sivasspor, sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncu Fayçal Fajr’a yeni bir teklif götürecek. Fajr ile bir araya gelecek olan Sivasspor yönetimi, başarılı futbolcu ile yeniden sözleşme imzalamak için temaslarda bulunacak.

Kırmızı-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Fayçal Fajr, bu sezon attığı ve attırdığı gollerle takımına önemli katkı sağladı. Faslı oyuncu, bu sezon 5 gol ve 7 asistle oynadı. Toplamda 39 maçta görev alan Fayçal, 3 bin 255 dakika sahada kaldı.

Süper Lig ekibi Sivasspor, orta saha oyuncusu Fayçal Fajr’a yeni bir sözleşme önerecek ile ilgili etiketler Süper Lig Sivasspor Fayçal Fajr
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.