Süper Kupa'da biletlerin ne kadarı satıldı?

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa maçında yarın Riyad’da kozlarını paylaşacak. Dev maç öncesi bilet satışında son durum ne? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı için kaç bilet satıldı?

2023 Süper Kupa yarın sahibini buluyor. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nda zafere ulaşan Fenerbahçe, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da karşı karşıya geliyor.

SÜPER KUPA İÇİN 20 BİN BİLET SATILDI

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasına yoğun bir ilgi söz konusu. 25 bin kişi kapasiteli Al-Awwal Park'ta oynanacak olan karşılaşma öncesinde bu sabah itibariyle yaklaşık 20 bin bilet satılmış durumda. Maç saatine kadar bütün biletlerin tükenmesi bekleniyor. Ayrıca şehir içinde birçok billboardlarda ve alışveriş merkezinde karşılaşmanın reklamı da yapılıyor.

STAT 25 BİN KİŞİ KAPASİTELİ

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi konuk edecek Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu, 25 bin kişi kapasiteye sahip. Stat, Suudi Arabistan Profesyonel Ligi ekiplerinden Al-Nassr FC'ye ev sahipliği yapıyor. Dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Aymeric Laporte gibi futbolcuların mücadele ettiği statta ülkemizde de görev alan Talisca ve Alex Telles sahne alıyor.

Süper Kupa'da biletlerin ne kadarı satıldı? ile ilgili etiketler Derbi Süper Kupa Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.