Süper Kupa maçından çekilen Fenerbahçe'den ilk açıklama geldi: Dik durmaya devam edeceğiz!

Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertli futbolcular mücadelenin 2. dakikasında sahadan çekildi. Fenerbahçe Kulübü, bu eylem sonrası açıklamada bulundu.

Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Sarı-Lacivertli futbolcular mücadelenin 2. dakikasında sahadan çekildi. Fenerbahçe Kulübü, bu eylem sonrası açıklamada bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kazanmak için değil doğruları savunmak için sahaya çıktığımız bugünde, tavrımızı özetlemek adına vurgulamak istediğimiz şey şudur ki; “Sadece futbolda değil yarıştığımız her branşta 117 yıllık mazisiyle Türk sporuna hizmet eden, müzesinde alınterinin, emeğin izlerini taşıyan binlerce kupası olan, 30 milyon taraftarıyla ülkesinin milli değerlerini benliğinde hisseden Dünyanın En Büyük Spor Kulübü olarak Dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da dik durmaya devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı. 

 

 

 

Süper Kupa maçından çekilen Fenerbahçe'den ilk açıklama geldi: Dik durmaya devam edeceğiz! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.