Süper Kupa finalinin ardından Wanda Nara'dan olay paylaşım!

Süper Kupa maçında dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasında Mauro Icardi gol attı. Sarı-Lacivertli oyuncular 2. dakikada sahadan çekildi ve maç tatil edildi. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Fenerbahçe'nin sahayı terk etmesi sonrası tatil edilen Süper Kupa maçıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Süper Kupa finali için Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, sahaya U19 takımını çıkardı.  Sarı-kırmızılıların 1. dakikada 1-0 öne geçtiği müsabakada sarı-lacivertliler 2. dakikada sahadan çekildi ve maç tatil edildi.

WANDA NARA: FUTBOL CESURLAR İÇİNDİR

Sarı-Lacivertli ekibin sahadan çekilmesiyle yarıda kalan karşılaşmanın ardından Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Futbolun korkaklar için olmadığını söyleyen Wanda Nara şu paylaşımına "Futbol cesurlar içindir, tebrikler Mauro Icardi! Şampiyon" notunu düştü.

Süper Kupa finalinin ardından Wanda Nara'dan olay paylaşım!

 

 

 

Süper Kupa finalinin ardından Wanda Nara'dan olay paylaşım! ile ilgili etiketler Wanda Nara
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.