Süper joker Adriano

Barcelona'da kulübenin en değerli elemanlarından biri olan Adriano, Beşiktaş’ta da kenardan gelerek takıma hem tecrübe hem de hücum zenginliği katıyor.

Kariyerindeki büyük çıkışı Sevilla ile yaptığında daha dinamik ve hareketli bir oyuncu olmasının yanı sıra birçok bölgede görev yapabilmesiyle dikkat çeken Adriano, Barcelona'dan sonra Beşiktaş için başka bir göreve ısınmış durumda. Her iki ayağını da iyi derecede kullanabilmesi, sol kanadın yanı sıra sağ tarafta da hem bek, hem hücum oyuncusu olarak görev alabilmesiyle dikkat çeken Adriano'yu Barcelona, önce Eric Abidal'in, ardından da Jordi Alba'nın arkasında güvenilir bir alternatif olarak yıllarca kullanmıştı.

ATTIĞI TÜM GOLLER KLAS

Beşiktaş'a önce sol bekin banko oyuncusu olarak düşünülen ancak Caner Erkin'in son dakika transferiyle bu bölgeyi büyük ölçüde yeni takım arkadaşına bırakan Adriano, Beşiktaş'ın joker yedeği olma konusunda hızla ilerliyor. Kenardan gelip sol açık, sol bek ve merkez orta saha bölgelerinde görev yapan Adriano, Çaykur Rizespor maçında galibiyeti getiren golü atarak şut tehdidi yaratabileceğini de gösterdi. Kariyeri boyunca az ama öz gol atan Brezilyalı, çerçeveyi bulduğunda kendisini konuşturacak çok sayıda uzaktan gole imzasını atmış bir oyuncu olarak öne çıkıyor.

Süper joker Adriano ile ilgili etiketler Beşiktaş Adriano
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.