Süper Bono gram altını uçurabilir iddiası! İşte Kapalıçarşı'da 12 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı

Asya piyasaları öncesinde zirve yapan altın fiyatları için analist Selçuk Ergin, yatırımcılara büyük dalganın yolda olduğunun uyarısını verdi. Pazar gününde serbest piyasada; gram altın 1029 TL, çeyrek altın ise 1694 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 12 Haziran güncel altın fiyatları…

Geçtiğimiz haftada inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan ancak açıklanan ekonomik veriler sonrasında zirveye çıkan altın fiyatları konusunda analistlerden yeni uyarılar geldi. Analistlere göre; doların 17 liraya yükselmesi gram altının da 1000 TL olarak görülmesini daha da tetikledi.

Sosyal medyada ‘Selcoin’ olarak bilinen analist Selçuk Ergin, doların yükselmesi ile birlikte yeni enflasyon dalgasının olabileceğini ve bu nedenle dolar ile altın yatırımcılarına uyarılarda bulunarak yeni bedellerin ödenebileceği bir sürecin başladığından söz etti.

Süper Bono’nun gelmesi durumunda gram altının 1400 TL seviyelerini bulabileceğinden söz eden Selçuk Ergin, altın fiyatlarına yükseliş trendinin devam edeceğini ve büyük dalganın yolda olacağının uyarısını yaptı.

14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ABD Merkez Bankası (FED) Haziran ayı toplantısı öncesinde Mayıs ayındaki politika faizi 50 puan arttırılmıştı.

Asya piyasaları öncesinde 12 Haziran Pazar gününde serbest piyasada; gram altın 1029 TL, çeyrek altın 1694 TL, yarım altın 3394 TL, tam altın 6757 TL ve Cumhuriyet altını da 6922 TL’den işlem gördü.

Süper Bono gram altını uçurabilir iddiası! İşte Kapalıçarşı'da 12 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı

Kapalıçarşı 12 Haziran Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 1029 TL
Çeyrek altın: 1694 TL
Yarım altın: 3394 TL
Tam altın: 6757 TL
Cumhuriyet altını: 6922 TL

Süper Bono gram altını uçurabilir iddiası! İşte Kapalıçarşı'da 12 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa Asya piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.