Sunucuların ağızlarını açık bırakan ihanet öyküsü! /VİDEO

Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var isimli programa bağlanan ismini vermek istemeyen 3 çocuk annesi bir kadın, eşini 9 yıldır en yakın arkadaşıyla aldattığı itiraf etti.

Beyaz TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Hayatta Her Şey Var'da kan donduran bir aldatma hikayesi gündeme geldi. Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir seyirci, eşini 9 aydır aldattığını itiraf etti.

"KOCAMI EN YAKIN ARKADAŞIYLA ALDATTIM"

23 senelik evli olan ve üç çocuğu bulunan kadın, 'Aslında eşimi aldatmak istemiyordum. Fakat eşimin bana söylediği sözler çok ağrıma gidince dayanamayarak onu en yakın arkadaşıyla aldattım.' dedi.

 "SENİ SADECE YATAKTA SEVİYORUM"

Seyirci ardından sözlerine şöyle devam etti;

"Eşim bana, 'Seni sadece yatakta seviyorum. Lazım olmasan ister taşta yat, ister soğuk yerde yat umurumda değil.' dedi. Ben de bu sözlerden sonra dayanamadım.

"EŞİM BANA SORUNCA ÖRTBAS ETTİM"

Eşim onu aldattığımın farkında ama tam bilmiyor. Sadece bir arkadaşı onu telefonla arayarak 'Eşinle en yakın arkadaşının ilişkisi var.' demiş. Eşim bana bunu söylediğinde ise hemen yalanladım ve örtbas ettim. "

Sunucuların ağızlarını açık bırakan ihanet öyküsü! /VİDEO ile ilgili etiketler Nur Viral Hayatta Her Şey Var Aldatma video
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.