Suna Dökmeci Tohma'nın vefatıyla yıkılan Seren Serengil'den yürekleri sızlatan paylaşım

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan annesi Suna Dökmeci Tohma depremde enkaz altında kalmış ve hayatını kaybetmişti. Suna Dökmeci Tohma'nın vefatıyla yıkılan Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri burktu.

Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan anne ve babası depremde göçük altında kalmışlardı. Tohma'nın babasından iyi haber gelirken annesi Suna Dökmeci Tohma'nın hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Seren Serengil, sık sık görüştüğü Suna Dökmeci Tohma'nın vefatıyla adeta yıkılmıştı.


Depremde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Suna Dökmeci Tohma, Hatay'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Annesini toprağa veren acılı evlat Mustafa Rahman Tohma, sosyal medya hesabından ''Hayatımın en zor günü canım ANNEMİ topraga verdim kendi ellerimle abdest aldırdım elini sıktım öptüm vedalaştım . Sen beni yanlız bıraktım annem ama gözün arkada kalmasın Babam Kızın ve Torunun bana emanet huzulu uyu melekler yoldaşın allahım seni cennetine nasip etsin seni çok seviyorum canım annem 🙏🏻sana hakkım sonuna kadar helal olsun'' şekline bir paylaşımda bulunmuştu.

 SEREN SERENGİL'DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM


Seren Serengil, Suna Dökmeci Tohma'nın vefatının 7. gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Erkek arkadaşının annesi için mevlit okutacağını da duyuran Serengil, Suna Rahman Dökmeci'nin karelerinin altına şu notu düştü:

''Belkide sen bu dünya için fazla iyiydin.. 💐
Bugün 7 gün oldu..
Tüm dualarımız sana..
Tüm haklarımız sana helal olsun
Mekanın cennet olsun.. ♥️ (bugün mevlüdümüz saat 17.00 dedir)''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SERENSERENGİLTV (@serenserengil)'in paylaştığı bir gönderi

Suna Dökmeci Tohma'nın vefatıyla yıkılan Seren Serengil'den yürekleri sızlatan paylaşım ile ilgili etiketler Seren Serengil Mustafa Rahman Tohma deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.