Sumudica ile Fenerbahçeli taraftar birbirine girdi! Galatasaray maçı sonrası olay...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın teknik direktörü Marius Sumudica, İstanbul'da oynanan Galatasaray mücadelesinin ardından havalimanında bir Fenerbahçeli taraftar ile tartıştı.

Galatasaray maçının ardından Gaziantep'e dönmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ile Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenilen bir yolcu arasında tartışma çıktı.

KULÜP YETKİLİLERİ DE OLAYA DAHİL OLDU

Edinilen bilgiye göre, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Gaziantep FK uçakla şehre dönmek üzere İstanbul Havalimanı'na geldi. İç hatlar gidiş arındırılmış salonda Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenilen yolcu ile teknik direktör Marius Sumudica arasında sözlü tartışma çıktı. Bunun üzerine araya kulüp yetkilileri girmesiyle tartışma alevlendi.

Olay yerine polis ekipleri gelirken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Sumudica ile Fenerbahçeli taraftar birbirine girdi! Galatasaray maçı sonrası olay... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Gaziantep FK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.