Sümeyye ve Selçuk Bayraktar 15 Temmuz'u anlattı

Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Selçuk Bayraktar 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı.

KADEM'in BİZ81İZ projesi için 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "Cumhurbaşkanımızla haberleştikten sonra onların hava yolunu kullanacağı kesinleştikten sonra tabii biz çok tedirginiz. Uçakla da gelseler ayrı dert, helikopterle de gelseler ayrı dert. Ablamlar yanlarında çocuklar yanlarında. Daha o zaman Sadık Eymen 1 buçuk yaşında. Herhangi bir saldırı olma ihtimali tabii ki yüreğimiz ağzımızda devamlı dualar ede ede o yol hiç bitmedi diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Baykar Savunma Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise, "Asker köprüye çıktı ve polislerin silahlarını aldı bilgisi geldi. Benim tabii kafamda şimşekler çaktı herhalde bir darbe girişimi var. Yoğun bir hava tehdidi olduğundan helikopterle gelmek daha emniyetli olabilir diye düşündüm çünkü pistleri de kapatabilirler kolaylıkla. Onu söyledim ama karar verilmişti." ifadelerini kullandı.

.

Sümeyye ve Selçuk Bayraktar 15 Temmuz'u anlattı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar 15 Temmuz sümeyye erdoğan bayraktar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.