Sümeyye Erdoğan anne oldu! Bebek kız mı, erkek mi? İsmi ne oldu? İşte yanıtı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan dün gece anne oldu. Peki bebek kız mı, erkek mi? İsmi ne oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile geçtiğimiz yıl mayıs ayında görkemli bir düğün ile evlenmişti.

Sümeyye Erdoğan şimdi de annelik sevinci yaşıyor.

wekjfwg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan dün gece anne oldu.

Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile evli olan Sümeyye Erdoğan dün gece bir kız bebek dünyaya getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan kızının ismini ise 'Canan' koydu.

SÜMEYYE ERDOĞAN ANNE OLDU

İş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile evli olan Sümeyye Erdoğan dün gece bir kız bebek dünyaya getirdi. Medipol Hastanesi'nde gerçekleşen doğum çiftin yakınlarını oldukça heyecanlandırdı.

Sümeyye Erdoğan - Selçuk Bayraktar çiftinin, 35 haftalık doğan bebeklerinin cinsiyetinin ise kız olduğu öğrenildi. İlk kez anne baba olan çift kızlarına Canan Aybüke ismini verdi.

SÜMEYYE ERDOĞAN BAYRAKTAR KİMDİR?

Sümeyye Erdoğan, Başbakan Erdoğan'ın 2 kızından biri... Araklı İmam Hatip Lisesi"nden mezun oldu. 2002 yılında girdiği üniversite sınavında sözel bölümde yüzde 23"lük, sayısal bölümde ise yüzde 85"lik dilimde yer aldı ve barajın 120 puan olduğu sınavda 134.5 puan alarak Türkiye"de bir üniversiteye girmeye hak kazanamadı.

Amerika'da Indiana Üniversitesi'nde sosyoloji ve siyaset eğitimi aldı. Lisans eğitiminin ardından İngiltere'de London School of Economics'de ekonomi alanında yüksek lisans yapan Sümeyye Erdoğan, babası Başbakan Erdoğan'a "fahri danışmanlık" yapıyor. Kariyer günlüğünde, Ürdün"de gidilen 6 aylık bir Arapça kursu, keman ve şan dersleri yer alıyor.

Sümeyye Erdoğan anne oldu! Bebek kız mı, erkek mi? İsmi ne oldu? İşte yanıtı... ile ilgili etiketler Sümeyye Erdoğan Bebek Anne Selçuk Bayraktar Recep Tayyip Erdoğan canan ismi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.