Sultangazi'deki yangın ile ilgili şoke eden iddia: "Ormanı yaktıktan sonra kaçtılar"

İstanbul’un Sultangazi ilçesindeki Kent Ormanı’nda orman yangını çıktı. Yangın sebebiyle gökyüzüne yükselen dumanlar İstanbul'un birçok noktasından görülebiliyor. Kontrol altına alınan yangınla ilgili şok eden bir iddia ortaya atıldı.

Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın çıktı. Havadan da müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, yangını cep telefonu ile görüntüleyen bir vatandaşın kamerasına, yangının çıktığı bölgeden kaçan iki kişi de yansıdı. Görüntülerde hızla olay yerinden kaçmaya çalışan iki kişinin ormanı yaktıktan sonra kaçtıkları iddia edildi.

Sultangazi'deki yangın ile ilgili şoke eden iddia: "Ormanı yaktıktan sonra kaçtılar"

Sultangazi Kent Ormanı'nda 15.30 sıralarında yangın çıktı. Dumanları görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un birçok noktasından görülen yangına havadan da müdahale edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışması sürüyor.

 Sultangazi'deki yangın ile ilgili şoke eden iddia: "Ormanı yaktıktan sonra kaçtılar" - Resim : 2

Sultangazi'deki yangın ile ilgili şoke eden iddia: "Ormanı yaktıktan sonra kaçtılar" ile ilgili etiketler Orman Yangını İstanbul Sultangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.