Sultangazi'deki feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Sultangazi'de yolun karşısına geçmeye çalışırken hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 3 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiği feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde annenin 2 çocuğu ve arkadaşıyla yolun karşısına geçmeye çalıştığı ve kadının bir anda hareket eden aracın altında kaldığı görülüyor.

Sultangazi'de yolun karşısına geçmeye çalışırken hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 3 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiği feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

ARACIN ALTINDA KALMIŞTI

Görüntülerde arkadaşı ve iki çocuğuyla yolun karşısına geçmek isteyen kadının bir süre beklediği görülüyor. Kadın ve yanındakilerin, araçların durmasının ardından hafriyat kamyonun önünden geçtiği ve kısa süre sonra da feci kazanın meydana geldiği güvenlik kamerasına yansıyor. Kadının aracın altında kaldığı, kazanın ardından hafriyat kamyonunun durduğu görüntülerde yer alıyor.

Sultangazi'deki feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sultangazi kaza Güvenlik Kamerası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.