Sultangazi’de uzun namlulu silahlarla kahvehaneyi taradılar: 2 yaralı

Sultangazi’de kavga eden gruplardan bir tanesi iki gün sonra, kavga ettiği şahısların bulunduğu kahvehaneyi uzun namlulu silahlarla taradı. Kahvehanedekilerin karşılık vermesi sonucu yaşanan silahlı çatışmada iki kişi yaralanırken, polisin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

Olay, Sultangazi Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 Ağustos tarihinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı ve bir kişi yaralandı. Bugün akşam saatlerinde taraflardan biri diğerine kahvehanede otururken uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

SİLAHLI ÇATIŞMADA 2 KİŞİ YARALANDI

Saldırıya uğrayan grup da silahla karşılık verdi. Olayı gören civardaki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise ilk müdahalelerini olay yerinde yaptığı iki kişiyi hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olay yerinde çalışmaları sürerken kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

 

Sultangazi’de uzun namlulu silahlarla kahvehaneyi taradılar: 2 yaralı ile ilgili etiketler Sultangazi silahlı çatışma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.