Sultanbeyli'de filmleri aratmayacak olay! "Pikachu" kasklı uyuşturucu taciri drone ile yakalandı!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde, emniyet güçleri tarafından ormanlık alanda yapılan drone denetiminde 18 kilo 265 gram uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucuyu gömdükten sonra çantasına koyarken "Pikachu" kasklı motosikletli şahıs suçüstü yakalandı.

Sultanbeyli'de uyuşturucu tacirlerine karşı drone ile yapılan operasyonda 18 kilo 265 gram bonzai maddesi ele geçirildi ve "Pikachu" kasklı şüpheli gözaltına alındı.

POLİS EKİPLERİ PEŞİNE DÜŞTÜ

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan suç örgütlerini deşifre etmek için çalışma başlattı. 6 Mart 2024 tarihinde Turgut Reis Mahallesi'nde ormanlık alanda drone ile yapılan denetim uçuşunda, ekipler ağaçlık alanda doğal olmayan bir kabarıklık fark etti. Yapılan incelemede kabarıklığın altında vakumlanmış şeffaf poşetler içerisinde toplam 18 kilo 265 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Bölgede gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı. Bir süre sonra bölgeye "Pikachu" kasklı bir motosikletlinin geldiği görüldü. Ağaçlık alandaki uyuşturucuları çantasına dolduran şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

ŞAHSIN DOSYASI KABARIK

Yapılan sorgulamada şüphelinin M.Ç. olduğu ve benzeri suçlardan çok sayıda kaydı olduğu belirlendi. M.Ç.'nin üst aramasında ise uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 13 bin 500 TL nakit para ve 1 adet şeffaf poşet ele geçirildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

M.Ç., uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan 7 Mart 2024 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Sultanbeyli'de filmleri aratmayacak olay! "Pikachu" kasklı uyuşturucu taciri drone ile yakalandı! ile ilgili etiketler Sultanbeyli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.