Sultanbeyli’de arabalı sinema gecesi...

Koronavirüs döneminde online etkinliklerle ön plana çıkan Sultanbeyli Belediyesi, ilçe sakinlerini arabalı sinema gününde buluşturacak. Cumartesi gecesi yapılacak olan etkinlikte 7. Koğuştaki Mucize filmi seyirciyle buluşacak.

Sultanbeyli Belediyesi koronavirüs tedbirlerine uyarak vatandaşların iyi vakit geçirebilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Belediye tarafından 6 Haziran Cumartesi günü arabalı sinema gecesi düzenlenecek.

Arabalı sinema gecesinde 7. Koğuştaki Mucize isimli film gösterilecek.

BAŞKAN KESKİN: TÜM HEMSEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ...
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, tüm hemşehrilerini sinema gecesine beklediğini ifade ederek, “Koronavirüs salgınıyla mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu süreçte birçok çalışmayı hayata geçirdik. Geçirdiğimiz salgın sürecinde hemşehrilerimizi sosyal mesafe kuralına uyarak güzel bir etkinlikte buluşturmayı istedik. Bu kapsamda düzenlediğimiz sinema gecemizde hem kurallara uyacağız, hem de hemşehrilerimizi duygu dolu bir filmle buluşturacağız. Ben herkesi bu güzel etkinliğimize arabasıyla birlikte davet ediyorum.” dedi.

Arabalı Sinema Günü Etkinliği;

Film: 7. Koğuştaki Mucize

Yer: Mimar Sinan Mahallesi

Tarih: 6 Haziran 2020 Cumartesi

Saat: 21.00

Alana girişler 3 noktadan yapılacak:

1 – Mimar Sinan Mahallesi, Hikmetyar Caddesi

2- Hikmetyar Caddesi, Ekin Sokak

3 – Hikmetyar Caddesi, Afganistan Sokak üzerinden girişler yapılacak.

Sultanbeyli’de arabalı sinema gecesi... ile ilgili etiketler sultanbeyli belediyesi Hüseyin Keskin arabalı sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.