Süleymani'nin üzerinden bunlar çıktı!

ABD tarafından öldürülen İranlı general Kasım Süleymani'nin, öldüğünde üzerinde olan eşyalar ortaya çıktı. Amerikan askerlerince çekilen fotoğraflarda Süleymani'nin üzerinde silahların yanı sıra bir şiir kitabı olduğu görülüyor.

ABD’de yayın yapan Fox News, Kasım Süleymani’nin konvoyunu gizlice takip eden Özel Askeri Operasyon biriminden elde edilen görüntüleri paylaştı.

3 Ocak’ta insansız hava aracı ile öldürülen Süleymani’nin konvoyunu gizlice takip eden Amerikan askerlerinin çektiği görüntülerde Süleymani’nin yanarak can verdiği gözler önüne seriliyor.

Süleymani'nin üzerinden bunlar çıktı!

Amerikan askerlerinin yanan otomobilin içinden Süleymani’yi çıkardıklarını aktaran Fox News, “Kimliğini belirlemek için Süleymani’yi araçtan çıkardılar ve ateşi söndürdüler." ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMADI

Fotoğraflarda Süleymani’nin vücudunda çok korkutucu yanık ve yaralanmalar olduğu ve bazı uzuvlarının da koptuğunu aktaran Fox News bu görüntüleri yayınlamadı.

Öte yandan Fox News, öldürülmeden önce Süleymani’nin üzerinde tabanca, cep telefonu, tüfek, anahtarlar ve bir şiir kitabı olduğunu duyurdu.

 

 

Süleymani'nin üzerinden bunlar çıktı! ile ilgili etiketler ABD İran Kasım Süleymani eşya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.