Süleyman Soylu'dan tepki: "Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi"

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında çıkan haberlere tepki göstererek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Süleyman Soylu, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Tolga Şardan, Saygı Öztürk, Orhan Uğuroğlu ve Cengiz Demirel'in yazılarının ekran görüntülerini paylaşarak kendisini hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi. Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma… Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar! Her günkü gibi bugünde taze 4 örnek…"

Süleyman Soylu'dan tepki: "Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi" ile ilgili etiketler Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.