Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi'ne açtığı davayı kazandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisi hakkında 254 haber ve köşe yazısı yayımlayan ve kişilik haklarına saldıran Cumhuriyet Gazetesi'ne açtığı davayı kazandı. Gazete, Süleyman Soylu'ya 25 bin TL manevi tazminat ödeyecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhuriyet Gazetesi'ne açtığı dava sonuçlandı. 

Soylu'nun, Cumhuriyet gazetesinin 5 Temmuz 2021'de, 52 gündür 254'ü doğrudan kendisine yönelik toplam 313 haber ve köşe yazısı yayımlandığını belirterek, "gerçeğe aykırı bu haberlerle kişilik haklarının hedef alındığı" gerekçesiyle açtığı manevi tazminat davası karara bağlandı.

25 BİN TL MANEVİ TAZMİNAT

Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi, Cumhuriyet gazetesinin Soylu'ya 25 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

BRİKET EVLERİN YAPIMINA BAĞIŞLAYACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kazandığı manevi tazminatı, İdlib'de yetimler için yapılacak briket evlerin inşasına bağışlayacağı öğrenildi.

Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi'ne açtığı davayı kazandı ile ilgili etiketler İdlib Cumhuriyet Gazetesi dava içişleri bakanı süleyman soylu briket evleri tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.