Şükrü Özyıldız kaslarını sergiledi... Tekne turundan yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı

Son olarak Masumlar Apartmanı ve Netflix'te yayınlanan Aşk Taktikleri projelerinde yer alan 34 yaşındaki oyuncu Şükrü Özyıldız tatil sezonunu Fethiye'de açtı. Çıktığı tekne turundan üstüsüz pozunu paylaşan Şükrü Özyıldız düzgün vücudunu ve kaslarını gözler önüne serdi.

Tatil sezonunu açan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız'ın kaslı fotoğraf paylaşımı sosyal medyayı salladı. Fatmagül'ün Suçu Ne, Çalıkuşu, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi, Alice Müzikali, Jet Sosyete, Akıncı, Masumlar Apartmanı, Cebimdeki Yabancı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan Şükrü Özyıldız'ın çıktığı tekne turundan yaptığı paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Yakışıklı oyuncuya beğeni üstüne beğeni yağdı. 


FOTOĞRAFINA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Instagram'da 1,6 milyon takipçisi bulunan Özyıldız, teknede verdiği kaslı pozlarını "Müsaadenizle ben sezonu açıyorum" notuyla paylaştı. Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız'ın karesine "Açmayaydın sezonu be Şükrü'm" yorumunda bulunurken Merve Dizdar da "Aç tabi sezonu Şükrü. Vuhuu" yazdı. Şükrü Özyıldız'ın bu kareleri henüz 24 saat bile olmadan 100 bine yakın kişi tarafından beğenildi.

İşte Şükrü Özyıldız'ın Fethiye tatilinden kareleri...

Şükrü Özyıldız kaslarını sergiledi... Tekne turundan yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı

Şükrü Özyıldız kaslarını sergiledi... Tekne turundan yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı - Resim : 2

Şükrü Özyıldız kaslarını sergiledi... Tekne turundan yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı - Resim : 3

Şükrü Özyıldız kaslarını sergiledi... Tekne turundan yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Fethiye tatil Sosyal Medya şükrü özyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.