Süha Uygur 17 yıllık aşkı Filiz Senger ile hayatını bileştirdi

Nejat Uygur, Necla Uygur çiftinin beş oğlundan ikincisi olan Süha Uygur nikah masasına oturdu. Süha Uygur 17 yıldır birliktelik yaşadığı yapımcı sevgilisi Filiz Senger ile evlendiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

64 yaşındaki Süha Uygur hayat arkadaşı Filiz Senger ile evlendi. Süheyl Uygur'un ikizi, Behzat Uygur'un da ağabeyi olan Süha Uygur, 17 yıldır birlikte olduğu yapımcı sevgilisi Filiz Senger ile hayatını birleştirdi. Süha Uygur müjdeli haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Süha Uygur 17 yıllık aşkı Filiz Senger ile hayatını bileştirdi

Beşiktaş Evlendirme Dairesin de kıyılan nikah anlarına ait görüntüleri Instagram hesabından yayınlayan Süha Uygur altına ''7 yıl sonra imzayı attık…Darısı bekar arkadaşlarımızın başına… Filiz&Suha #nikah 5 Haziran 2022❤️'' notunu düştü.

Süha Uygur 17 yıllık aşkı Filiz Senger ile hayatını bileştirdi - Resim : 2


Süha Uygur & Filiz Senger çiftine aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiden tebrik ve mutluluk dileği mesajları yağdı.

 

Süha Uygur 17 yıllık aşkı Filiz Senger ile hayatını bileştirdi ile ilgili etiketler nikah Sosyal Medya süha uygur Filiz Senger