Sude Akarsu olayı nedir? Sude Akarsu kimdir? İntihar mı cinayet mi?

Kocaeli’nin merkezinde İzmit’te yaşanan acı olayda 18 yaşındaki Sude Akarsu’nun erkek arkadaşının evinde başından vurulmuş halde bulunması cinayet mi yoksa intihar mı haberlerini gündeme bağladı. Peki, Sude Akarsu kimdir? Onur Öztürk katil mi?

5 Ağustos 2021 tarihinde İzmit’in Topçular Mahallesi Hilal Sokak’ta yaşanan olayda alınan son bilgiler ve iddialara göre; Topçular’da ikamet eden 18 yaşındaki Sude Akarsu, erkek arkadaşı Onur Öztürk’ün evinde başından vurulmuş halde bulundu.

Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesi sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelmede Sude Akarsu ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha sonrasında Akarsu, İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 18 yaşındaki genç kız 6 Ağustos sabahında saat 03.00 sıralarında hayatını kaybetti. Sude’nin cenazesi otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sude Akarsu olayı nedir? Sude Akarsu kimdir? İntihar mı cinayet mi?

Emniyet ise genç kızın ölümü sonrasında geniş çaplı bir soruşturma başlatırken olayın cinayet mi yoksa bir intihar mı olduğunu yönünde tahkikat yürütülmekte.

Sude’nin vurulduğu akşam da yanında bulunan erkek arkadaşı polis tarafından gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. İntihar etmiş olabileceği değerlendirilen Sude’nin ölümü ile ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Öte yandan genç Sude'nin İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde ailesiyle yaşadığı ve 3 kardeş olduğu öğrenildi. Akarsu'nun cenazesi ikindi namazında Kent Mezarlığında toprağa verilecek.

 

 

Sude Akarsu olayı nedir? Sude Akarsu kimdir? İntihar mı cinayet mi? ile ilgili etiketler Kocaeli İzmit Sude Akarsu onur öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.