Sudan'da darbe girişimi! Başbakan Abdullah Hamduk ev hapsine alındı

Arap basının geçtiği bilgiye göre; Sudan'da Başbakan Abdullah Hamduk, askerler tarafından konutu basılarak ev hapsine alındı. Ordu, başkentteki yolları ve köprüleri kapatırken, en az 4 bakan tutuklandı.

Arap basınından edinilen bilgiye göre; Sudan'da Başbakan Abdullah Hamduk, askerler tarafından konutu basılarak ev hapsine alındı.

EN AZ 4 BAKAN TUTUKLANDI

rdu başkentteki yolları ve köprüleri kapatırken, kabinedeki 4 bakanının tutuklandığı kaydedildi. İddiaya göre başbakan Hamduk'un medya danışmanı da tutuklanan kişiler arasında.

HALK SOKAĞA İNDİ, İNTERNET VE TELEFON KESİLDİ

Başkent Hartum'da halkın sokağa indiği ve darbe girişimini protesto ettiği belirtildi. Ülkede internet ve telefon kesintilerinin yaşandığı aktarıldı.

"DARBEYE KARŞI GELMEYİN" ÇAĞRISI

Sudanlı Profesyoneller Derneği ve Direniş Komitesi, halka sokağa çıkmaları, yolları kapatmaları, protesto yapmamaları ve darbeye karşı gelmemeleri için çağrıda bulundu.

Sudan'da darbe girişimi! Başbakan Abdullah Hamduk ev hapsine alındı ile ilgili etiketler Sudan Darbe Başbakan Abdullah Hamduk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.