Suç makinesi çıktılar! 1'i hamile 3 kadın hırsız yakalandı

Son dakika... Bağcılar ve Gaziosmanpaşa'da girdikleri evlerden 200 bin TL'lik hırsızlık yapan 1'i hamile 3 kadın yakalandı. Olaya ait görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, 15 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi'ndeki, 21 Mayıs'ta da Bağcılar Sancaktepe Mah. Çarşı Caddesi'ndeki bir evde meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayı üzerine harekete geçti. Olayların meydana geldiği yerlerde ve çevrelerinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından şüphelilerin eşkalleri tespit edildi. Polis, eşkalleri belirlenen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

2 EVDEN 200 BİN TL'LİK HIRSIZLIK

Gaziosmanpaşa ve Bağcılar'da meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayında evlerden altın, pırlanta yüzük, pırlanta kolye, bilezik ve nakit para çalındığı, vatandaşın toplam zararının 200 bin TL olduğu belirlendi.

Suç makinesi çıktılar! 1'i hamile 3 kadın hırsız yakalandı

POLİS HAREKETE GEÇTİ 3 KADIN YAKALANDI

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu, hırsızlık olaylarının şüphelisi oldukları belirlenen 3 kadın 11 Haziran tarihinde yakalandı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

AZILI HIRSIZ ÇIKTILAR

Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler Şeyma U. (18)'nun 29, Ebru U. (20)'nun 31, Ayşe Ç. (22)'nin ise 17 adet suç kaydı olduğu belirlendi. Hırsızlık olaylarının şüphelisi olan üç kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Şeyma U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hamile olduğu görülen Ebru U. ve Ayşe Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iki şüphelinin bir dairenin kapısını açmaya çalıştığı ve sık sık güvenlik kamerasını kontrol ettiği görüldü.

İHA

Suç makinesi çıktılar! 1'i hamile 3 kadın hırsız yakalandı ile ilgili etiketler Bağcılar Gaziosmanpaşa Hırsızlık Hamile kadın hırsız kadın hırsızlar hamile hırsız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.