Şubat ayında Ankara'da kira fiyatları yüzde 6,1 arttı

Depremzede vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği illerden biri olan Ankara'da şubat ayında kira fiyatları yüzde 6,1 arttı. İşte detaylar...

Şubat ayında yaşanan deprem felaketlerinin ardından en çok göç alan il olan Ankara'da kiralar ortalama 7 bin 589 TL oldu. Şubat ayında Ankara'da konut kiraları yüzde 6,1 arttı. Ankara’da şubat ayında kiralık konut stoku yüzde 31 düştü, satılık konut stoku yüzde 23 artış gösterdi. Ankara’da şubat ayında konut kiraları yüzde 6,1, satılık konut fiyatları ise yüzde 6,39 artış gösterdi. Yapay zeka ve büyük veri analizi ile gayrimenkul değer hesabı sunan Endeksa, Ankara gayrimenkul piyasasını inceledi.

Şubat ayında Ankara'da kira fiyatları yüzde 6,1 arttı

 

Haber Global'in aktardığına göre; En fazla göç alan illerin başında gelen Ankara’da Şubat ayında kiralık konut stoku yüzde 31 düşerken, satılık konut stoku yüzde 23 artış gösterdi. Ankara’da Şubat ayında konut kiraları yüzde 6,1, satılık konut fiyatları ise yüzde 6,39 artış gösterdi. Ankara’da ortalama kira 7 bin 589 TL, konutların ortalama satış fiyatı ise 1 milyon 646 bin 190 TL. Ankara’da konut stokunun en fazla düşüş gösterdiği ilçeler ise Sincan, Pursaklar ve Şereflikoçhisar oldu.

Şubat ayında Ankara'da kira fiyatları yüzde 6,1 arttı ile ilgili etiketler emlak kiracı Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.