Sualtı hokeyinde Türkiye Avrupa şampiyonu!

Avrupa Sualtı Hokeyi Şampiyonası'nda Türkiye, erkeklerde namağlup şampiyonluğa ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen'i gönderdiği telgrafla kutladı...

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan (TSSF) yapılan açıklamaya göre, Macaristan'ın Eger kentinde düzenlenen 2017 Avrupa Sualtı Hokeyi Şampiyonası'nda Erkek Milli Takımı, çeyrek finalde Sırbistan'ı 10-0, yarı finalde ise İspanya'yı 6-2 yendi.

Finalde İngiltere ile karşılaşan Türkiye, müsabakadan 5-3 galip ayrılarak namağlup Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Geçen yıl dünya ikincisi olan milliler, böylece önemli bir başarıya daha imza attı.

Avrupa Şampiyonası'nda erkeklerde İngiltere ikinciliği, Fransa ise üçüncülüğü elde etti.

Kadınlarda ise Türkiye, 5. sırayı aldı. Az sayıda ülkenin katılımıyla yapılan master kategorisindeki yarışmalarda ise milliler birinci oldu.

ERDOĞAN'DAN KUTLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 Avrupa Sualtı Hokeyi Şampiyonasında Erkek Milli Takımının şampiyon olması dolayısıyla Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen'i kutladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Erdoğan'ın şampiyonluk nedeniyle Özen'e bir tebrik telgrafı gönderdiği belirtildi.

Sualtı hokeyinde Türkiye Avrupa şampiyonu! ile ilgili etiketler Türkiye Erdoğan sualtı hokey avrupa şampiyonu tebrik telgrafı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.