Su Topu Federasyonu mayo krizini yönetmeyi başardı! Kadınları suyunu içinde göstermişlerdi

2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Su Topu Erkek Milli Takımı İsrail'de, Kadın Milli Takımı ise Sırbistan'da eleme maçlarına çıkacak. Su Topu mesaisi öncesi federasyonun Twitter hesabından paylaştığı bir görsel yanlış anlaşılınca düzeltildi. Sosyal medyada tepki çeken fotoğrafta erkekler mayolu, kadınlar ise suyun içinde görünüyordu...

Su topunda, 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Erkek Milli Takımı İsrail'de, Kadın Milli Takımı ise Sırbistan'da eleme maçlarına çıkacak.

Türkiye Sutopu Federasyonundan alınan bilgiye göre milli takımlar 27 Ağustos-10 Eylül'de Hırvatistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmak için mücadele edecek.

Kadın Milli Takımı, Sırbistan'da B Grubu'nda Belçika, Yunanistan, İsviçre ve ev sahibi Sırbistan'la karşılaşacak.

Milli takım ilk maçında yarın Belçika'yla, 18 Şubat'ta Yunanistan'la, 19 Kasım'da İsviçre'yle ve 20 Kasım'da Sırbistan'la karşı karşıya gelecek.

Erkek Milli Takımı ise İsrail'de D Grubu'nda Ukrayna, Hollanda ve ev sahibi İsrail'le karşılaşacak. Milliler, ilk maçına 19 Kasım'da Ukrayna karşısında çıkacak.

Su Topu Federasyonu mayo krizini yönetmeyi başardı! Kadınları suyunu içinde göstermişlerdi

Su Topu Federasyonu mayo krizini yönetmeyi başardı! Kadınları suyunu içinde göstermişlerdi - Resim : 2

FEDERASYONUN PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Milli mesai öncesi Twitter hesabından duyuru yapan Sutopu Federasyonu, paylaştığı görselle gündeme geldi.

Erkek ve kadın milli takımını tek görselde paylaşan yetkili, erkeklerin mayolu kadınların ise sadece kafalarının göründüğü bir fotoğraf paylaştı. Dün yapılan bu paylaşım sosyal medyada eleştirildi.

Kadınların mayosuz ve suyun içinde gösterilmesi sonrası Federasyon yaptığı 2. paylaşımda kadınları bu kez mayolu gösterdi.

 

Su Topu Federasyonu mayo krizini yönetmeyi başardı! Kadınları suyunu içinde göstermişlerdi ile ilgili etiketler Su topu su topu milli takımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.