Su satan minik Nisa'ya büyük sürpriz

Diyarbakır'da yaşıtlarının oyun oynadığı parkta su satan minik Nisa, Çocuklar Üşümesin Platformu üyelerinin dikkatini çekti. Küçük kıza sürpriz yapıp tablet ve oyuncak alındı. Hediyelerini gören Nisa'nın mutluluğu gözlerinden okundu.

Diyarbakır’da sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine Çocuklar Üşümesin Platformu gönüllüleri ismini veren bir grup, çocuk parkı içerisinde yaşıtları oyun oynarken su satan 7 yaşındaki Nisa'yı fark etti.

Küçük çocukla sohbet eden platform üyeleri, Nisa'nın maddi durumu olmadığı için tablet alamadığını ve bu nedenle uzaktan eğitimden yararlanamadığı için su satıp para biriktirdiğini öğrendi.

Su satan minik Nisa'ya büyük sürpriz

TABLET VE OYUNCAK HEDİYE EDİLDİ

Hemen harekete geçen Çocuklar Üşümesin Platformu üyeleri, palyaço kostümü giyerek Nisa'ya unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuk parkında doyasıya eğlenen Nisa’ya, daha sonra platform gönüllüleri tarafından tablet ve oyuncak bebek hediye edildi.

Su satan minik Nisa'ya büyük sürpriz - Resim : 2

Hediyelerini alan Nisa'nın mutluluğu gözlerinden okunurken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Su satan minik Nisa'ya büyük sürpriz - Resim : 3

Su satan minik Nisa'ya büyük sürpriz ile ilgili etiketler Diyarbakır Çocuk video sürpriz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.