Su kanalında can pazarı! Küçük çocuğu servis şoförü kurtardı

Mersin'de 6 yaşındaki bir çocuk sulama kanalına düştü. Arkadaşlarının yardım çığlıklarını duyan bir servis şoförü imdada yetişti. Kanalın aktığı yöne doğru giden şoför, 200 metre ileride talihsiz çocuğu gördü. Kanala atlayıp çocuğu sudan çıkaran servis şoförü kalp masajı ve suni teneffüs yaparak miniği hayata döndürdü.

Mersin’in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen ve boğulma tehlikesi geçiren çocuğu olay yerinden geçmekte olan servis şoförü kurtardı.

Tarsus'ta Yeni Mahalle'nin içinden geçen DSİ sulama kanalına 6 yaşındaki E.B.K. adlı çocuk düştü. Çocuğun arkadaşlarının yardım istemesi üzerine oradan geçmekte olan servis şoförü aracını hızla suyun aktığı yöne doğru sürmeye başladı.

200 metre ilerde küçük çocuğu suyun üzerinde hareketsiz gören servis şoförü araçtan inerek suya atladı. Servis şoförü, E.B.K.'yı sudan çıkarıp kalp masajı ve suni teneffüs ile hayata döndürmeyi başardı. Olay yerine gelen ambulans çocuğu hastaneye götürdü.

Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuğun tedavisi sürerken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Su kanalında can pazarı! Küçük çocuğu servis şoförü kurtardı ile ilgili etiketler Mersin su kanalı kurtarma servis şoförü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.