Stuttgart, Ömer Faruk Beyaz'ın lisansını çıkartamadı

Fenerbahçe'nin sözleşme teklifini geri çevirerek Stuttgart ile 4 yıllık anlaşma yapan Ömer Faruk Beyaz'a lisans çıkartılamadı. Çalışma ve oynama izni alamayan genç oyuncunun lisansı, 21 gün sonra çıkartılabilecek.

Fenrbahçe altyapısında yetişen ve yetenekleri ile taraftarı heyecanlandıran Ömer Faruk Beyaz, Sarı-Lacivertliler'in sözleşme teklifini kabul etmeyerek Bundesliga ekibi Stuttgart'la sözleşme imzalamıştı. 

Alman ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzalayan ve Fenerbahçe taraftarını hayal kırıklığına uğratan 17 yaşındaki genç yıldız adayının lisansı çıkartılamadı.

Ligainsider'da yer alan habere göre Ömer Faruk'un lisansı yaşa takıldı. Stuttgart genç futbolcu için çalışma ya da oynama izni çıkartamadı.

"ŞİMDİLİK KUPA VE LİG MAÇLARINDA OYNAYAMAYACAK"

Ömer Faruk Beyaz'ın 18 yaşından küçük ve Avrupa Birliği vatandaşı olmaması nedeniyle resmi maçlarda oynayamayacağı belirtilirken, Stuttgart Teknik Direktörü Pellegrino Matarazzo, "Ömer şimdilik kupa ya da lig maçlarında oynamayacak." açıklamasında bulundu.

21 GÜN SONRA LİSANS ÇIKARTILACAK

Alman ekibinin, 21 gün sonra 18 yaşına girecek Türk futbolcu için lisans çıkartabileceği belirtildi.

Stuttgart, Ömer Faruk Beyaz'ın lisansını çıkartamadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bundesliga Stuttgart omer faruk beyaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.