Stranger Things’in yapımcılarının yeni projesi açıklandı: Yeni proje, Netflix ekranlarında olacak! Yeni projenin adı…

Netflix tarihinde en fazla izlenen yapımlarından biri olan Stranger Things’in yapımcıları yeni bir projede yer alacak. Bir taraftan Stranger Things’in beşinci sezonunu hazırlayan yapımcılar bir taraftan da yeni proje üzerinde çalışıyor. Yeni projenin konusu, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte detaylar…

Stranger Things, Netflix platformunda en fazla izlenen yapımlar arasında yer almayı başardı. Bu dizinin yapımcılığını Duffer kardeşler üstlendi. Duffer kardeşlerin farklı bir dizinin yapımcılığı için de kolları sıvadığı söyleniyor.

Duffer kardeşler, henüz Stranger Things ile de vedalaşmış değil. Ünlü yapımcılar, dizinin beşinci yani final sezonu üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Yani yapımcılar iki dizide birden yer alacağı için oldukça yoğun bir çalışma sürecine girecek.

Duffer kardeşlerin Jeffrey Addiss ve Will Matthews tarafından çekilecek The Boroughs'da yer alması bekleniyor. Duffer kardeşler bu dizinin başyapımcısı olarak görev yapacak.

THE BOROUGHS DİZİSİNİN KONUSU

Stranger Things’in yapımcılarının yeni projesi açıklandı: Yeni proje, Netflix ekranlarında olacak! Yeni projenin adı…

Duffer kardeşlerin yapımcılığını üstleneceği dizinin konusu, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Buna göre dizi, New Mexico çölünde geçiyor.

Çölde bulunan bir emekli topluluğunun hikâyesini anlatıyor. Filmde sıra dışı kahramanlar ve bunların dünya dışı varlıklarla mücadelesi de yer alıyor.

DUFFER KARDEŞLER BU PROJE İÇİN OLDUKÇA HEYECANLI

Duffer kardeşler, yeni projeleri için oldukça heyecanlı görünüyor. Bu heyecan, yaptıkları açıklamalara da yansıyor. Duffer kardeşler, Jeffrey Addiss ve Will Matthews’in yazılarına uzun süredir hayran olduklarını belirtiyor. Proje kendilerine teklif edildiğinde son derece özel bir çalışma ile karşı karşıya olduklarını da ifade ediyorlar.

Duffer kardeşler, filmin konusundan da biraz bahsediyor. The Boroughs filminde yer alan kahramanları Stranger Things dizisinde bulunan kahramanlar gibi sevimli ve uyumsuz olarak nitelendiriyorlar. Macera sürecini ise korkutucu, komik ve dokunaklı olarak tanımlıyorlar. Bu maceraya katılmak için son derece heyecanlı olduklarını da ifade eden Duffer kardeşlerin nasıl bir iş çıkaracağı merak ediliyor.

Netflix, The Boroughs için sözleşme imzalama aşamasını tamamladı. İlk olarak 8 bölüm olarak imza edilen anlaşmanın devamının gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Filmin oyuncu kadrosu da henüz açıklanmadı.

Stranger Things’in yapımcılarının yeni projesi açıklandı: Yeni proje, Netflix ekranlarında olacak! Yeni projenin adı… ile ilgili etiketler Netflix dizi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.