Stranger Things hayranları müjde! Anime dizisine dönüşecek! İsmi belli oldu!

Netflix’in en popüler yapımlarından olan Stranger Things ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin ilk spin- off’u belli oldu. İşte Stranger Things hayranlarını heyecanlandıran o proje…

Günümüzde abone sayılarını giderek arttıran ve ana akım medya işlerinin gözden düşmelerine aracılık eden dijital platformlar, özellikle pandemi döneminde uygulanan sokağa çıkma yasakları sebebi ile evlerine hapsolan vatandaşlar ile büyük bir ivme kazandı. Ana akım medya işlerinden sıkılan ve bu kapsamda farklı bir arayış içerisine giren binlerce tüketici, pek çok dijital platformda üyelik oluşturdu.

Ülkemizde de yayında olan yerli ve yabancı birçok dijital platform bulunurken son dönemlerde abonelik ücretlerine yansıyan zamlar izleyicilerin tadını kaçırdı. Ancak yine aboneliklerinden çoğunluk ile vazgeçmemeyi tercih eden izleyiciler, özellikle Netflix’te oldukça aktif olmaya başladı.

Yerli ve yabancı içerikleri sayesinde izleyiciler tarafından en çok tercih edilen dijital platformlardan birisi haline dönüşen Netflix, bazı içerikleri ile tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmayı başardı. Söz konusu içeriklerin başında ise efsane dizi Stranger Things geldi.

2016 yılında yayına giren ve şu ana kadar 4 sezon yayınlanan Stranger Things isimli yapım, Netflix’in en çok seyredilen İngilizce dizi serisi olarak öne çıktı. Dünya genelinde geniş kitlelere ulaşan ve 5’inci sezonu heyecan ile beklenen dizi, bugün yeni bir gelişme ile gündeme gelerek hayranlarını heyecanlandırdı. Gelen bilgilere göre dizinin ilk spin- off’unun hazırlıklarına başlandığı öğrenildi.

STRANGER THINGS TOKYO GELİYOR!

Stranger Things hayranları müjde! Anime dizisine dönüşecek! İsmi belli oldu!

Netflix platformunun en fazla seyredilen İngilizce dizilerinin başında gelen Stranger Things, platformda yayınlanan diğer içeriklerin dahi önüne geçerek popülerliğini zaman içerisinde artırdı. Bir grup arkadaşın “El” isimli özel güçlere sahip olan bir karakter ile birlikte dünyayı doğaüstü kötülüklerden korumaya çalışırken karşılaştıkları maceraları konu alan dizi, bugün ilk spin- off’u ile gündeme geldi.

Bir yapım, bir karakter veya da bir dönemden yola çıkarak üretilen yeni içerikler için kullanılan spin- off terimi ile dikkat çeken yeni Stranger Things yapımının, “Stranger Things Tokyo” ismi ile yayınlanacağı ve bir anime dizisi olacağı öğrenildi. Bu bilgilerin sahibi olan “What’s on Netflix” isimli platform, hazırlıklara başlandığını ileri sürdü. İki kardeşin yaşadığı maceralara odaklanacak olan anime dizisinde, karanlık evren Upside Down’da yaşanacak maceraları ele alacağı bilgisi de verildi.

STRANGER THING 5’İNCİ SEZON NE ZAMAN?

Anime versiyonu ile hayranlarını heyecanlandıran Stranger Things dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. Kesin olmayan bilgilere göre dizinin 5’inci sezonunun 2024 yılında yayına gireceği ileri sürüldü.

Stranger Things hayranları müjde! Anime dizisine dönüşecek! İsmi belli oldu! ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.