Stefan Kuntz'un zor anları! Önce düştü sonra Türkçe küfür etti...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarın oynanacak Çekya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında sandalyeden düşme tehlikesi geçirdi. Kuntz, bu esnada refleks olarak Türkçe küfür etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarın oynanacak Türkiye-Çekya maçı öncesi Gaziantep Kalyon Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Alman teknik adam, basın toplantısına başlamak üzereyken talihsiz bir kaza yaşadı.

Stefan Kuntz'un zor anları! Önce düştü sonra Türkçe küfür etti...

DÜŞME TEHLİKESİ YAŞADI, AĞZINDAN REFLEKS OLARAK TÜRKÇE KÜFÜR ÇIKTI

Kuntz, oturduğu sandalyeye yaslanmak üzereyken düşme tehlikesi yaşadı. Bu esnada neye uğradığını şaşıran Kuntz'un ağzından refleks olarak Türkçe küfür duyuldu.

Stefan Kuntz'un zor anları! Önce düştü sonra Türkçe küfür etti... - Resim : 2

"BU ANI GERİYE ALABİLİYOR MUYUZ?"

Yaşanan olay sonrası basın odasında gülüşmeler yaşanırken, durumu toparlamaya çalışan Alman teknik adamın, "Bu anı geriye alabiliyor muyuz?" demesi dikkat çekti.

Stefan Kuntz'un zor anları! Önce düştü sonra Türkçe küfür etti... - Resim : 3

İHA

Stefan Kuntz'un zor anları! Önce düştü sonra Türkçe küfür etti... ile ilgili etiketler Türkiye Çekya Hazırlık maçı Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.