Stefan Kuntz istifaya çağrılıyor! A Milli Takım'ın Faroe Adaları karşısında düştüğü duruma tepki yağıyor...

 Uluslar C Ligi 1. Grup son maçında A Milli Takım'ın Faroe Adaları karşısında gösterdiği etkisiz görüntü sonrası sosyal medya adeta yıkıldı. Faroe Adaları karşısında 2 farklı geriye düşen Ay-Yıldızlı ekipte teknik direktör Stefan Kuntz'a tepki yağdı.

 

Lüksemburg ile 3-3 berabere kalarak Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen A Milli Takım'ın grubun son maçında Faroe Adaları karşısındaki performansına eleştiri yağdı.

LÜKSEMBURG MAÇINDA DA TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Uluslar C Ligi'nde son olarak Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldıktan sonra grubunu lider bitirmeyi garantileyen A Milli Takım, bu maçta gösterdiği performansla büyük eleştiri almıştı. Ay-Yıldızlı ekibin Faroe Adaları karşısındaki oyunu da futbolseverleri adeta çıldırttı.

GOLLERİ YEDİK, KIYAMET KOPTU

Faroe Adaları karşısında ilk yarıyı 0.12 gol beklentisi ile kapatan A Milli Takım, 51. dakikada Davidsen ve 59. dakikada Edmundsson'un attığı goller ile mücadelede 2-0 geriye düştükten sonra adeta kıyamet koptu. Teknik direktör Stefan Kuntz'a tepki yağarken, Alman hoca istifaya çağrıldı.TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop da Alman hoca ile istifaya çağırılan bir diğer isim.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR:

Stefan Kuntz istifaya çağrılıyor! A Milli Takım'ın Faroe Adaları karşısında düştüğü duruma tepki yağıyor... ile ilgili etiketler Türkiye faroe adaları uefa uluslar ligi Grup maçı Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.